Neagoe a explicat motivul pentru care Patrick Petre a plecat de la Sepsi

Patrick Petre a ajuns la un acord cu
Sepsi Sf. Gheorghe pentru rezilierea contractului, cu 11 etape înainte de finalul play-out-ului, deși fusese împrumutat de Dinamo pentru tot sezonul.

watchshop.ro

Eugean Neagoe a explicat motivul pentru care Sepsi le-a reziliat contractele lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu. Antrenorul spune că cei doi n-au dat randamentul aşteptat.

Neagoe spune că în spatele acestei decizii stau evoluţiile slabe ale celor doi jucători.

”Ne-am despărţit pe cale amiabilă. Din păcate, lucruri care se întâmplă în fotbal. Nu a contat nimic, altceva absolut nimic altceva, decât randamentul lor. Sunt doi jucători în care mi-am pus mari speranţe. Din păcate, nu întotdeauna se realizează şi realizezi lucrurile pe care ţi le doreşti. N-a fost să fie.

Eu le doresc multă baftă în cariera lor. Şi, nu se ştie, poate o să mai lucrăm vreodată împreună sau să ajungă ei la echipe mari, să îşi demonstreze valoarea. Nu ştiu, poate nu s-au simţit bine. A fost perioadă mai rece, aici suntem aproape de munte. Dar realitatea asta este. Ne-am despărţit pe cale amiabilă. Nu am nimic să le reproşez băieţilor.

Ei au încercat şi au făcut ce a depins de ei să avem rezultate bune. Cum am spus, ne aşteptam la mult mai mult de la cei doi”, a declarat Eugen Neagoe.

Reclame