Continuă disputa de la distanţă dintre preşedintele lui Dinamo şi Adrian Thiess

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, cel desemnat de finanțatorul Ionuț Negoiță să conducă clubul, a intervenit, dupã ce Adrian Thiess a anunțat ieri, că cel care vrea să cumpere clubul Dinamo e un misterios miliardar din Dubai.

evomag.ro

Lângă acesta urmând să vină un fond de investiții britanic, care ar avea legătură cu un important club din Premier League.

„Rămâne cum am stabilit! Domnul Thiess să vină cu nume și prenume, nu cu povești cu șeici și emiri”, a spus Alexandru David, pentru GSP.ro.

Adrian Thiess, cel care e consultant în acest proces de vânzare al clubului Dinamo, i-a răspuns fără să stea pe gânduri oficialului de la Dinamo.

„Nu cred că trebuia să-l informez pe domnul David personal. Eu n-am ce să comunic cu domnul David. Dacă ar vrea să-mi dea o replică, ar trebui să mi-o dea personal, nu în media.

Domnul David apare să-mi ceară nume și prenume de parcă ar trebui să le spun public. Pur și simplu ieri am dat o informație concretă și atât. Probabil că dacă-l văd că e așa de preocupat de chestiunea asta o să-i trimit CV-urile. O să i le trimit pe mail domnului David personal, să nu mai apară în presă”, a declarat Thiess.

În urmã cu o zi, omul de afaceri declara: „Anunţul referitor la vânzare va fi făcut în următoarele săptămâni. Fondul de investiţii din Marea Britanie va fi acţionar minoritar. E unul important, va fi implicat într-o importantă tranzacţie în Premier League, tranzacţie care va fi anunţată în următoarele 48 de ore de respectivul club din Anglia”.

Reclame