Gabi Torje dorit de conducerea lui Dinamo şi în sezonul următor | „Eu mi-l doresc în continuare la Dinamo”

Într-o perioadă mai puțin bună pentru Gabriel Torje, acesta are susţinerea directorului general al roș-albilor.

Invitat în această seară, în platoul unei emisiuni sportive, Ionel Dănciulescu a comentat în legătură cu situaţia lui Gabi Torje, spunand că și-ar dori ca mijlocaşul în vârstã de 28 de ani să mai rămână la Dinamo și din sezonul următor.

„Torje a slăbit. N-a făcut parte din lot la Botoșani, dar a revenit în echipă, iar cu Chiajna ne-a ajutat. Florin Bratu decide ce se întâmplă la Dinamo, iar dacă cineva nu se subordonează ideilor lui, cu siguranță că nu va juca.

Eu mi-aș dori ca din sezonul viitor, dacă Torje nu-și va găsi echipă, să-l mai ținem la Dinamo încă un an. Evident, să mai renunțe puțin la pretențiile financiare. Eu mi-l doresc în continuare la Dinamo și cred că el a înțeles mesajul primit de la Florin Bratu”, a declarat Dãnciulescu.

Oficialul dinamovist a reacționat și după ultimele tensiuni apărute între omul de afaceri Adrian Thiess și președintele dinamoviștilor, Alexandru David, în ceea ce privește cedarea clubului:

„Aceste discuții legate de vânzarea clubului ar trebui să se petreacă în spatele porților închise. Îmi e frică să nu afecteze bunul mers al lucrurilor la echipă.

Dinamo nu va muri, indiferent dacă echipa va fi vândută sau dacă domnul Negoiță va rămâne la timonă. Lucrurile care se discută între aceste persoane trebuie să rămână în spatele ușilor închise. Dinamo trebuie să fie un club serios, iar astfel de lucruri nu ar trebui să apară în presă. Să apară doar atunci când sunt lucruri concrete de comunicat”, a mai spus Ionel Dãnciulescu.

Reclame