VIDEO | „Nu s-a pus problema!” Ce a spus Bratu la conferința de presă

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, le-a transmis jucătorilor săi, astăzi în conferința de presă, că aşteaptă de la ei determinare şi că rezultatele bune ale echipei trebuie să continuie şi în viitoarele partidelor din play-out.

evomag.ro

Antrenorul „câinilor”, a comentat şi partida de aseară, dintre Real Madrid – Juventus Torino, scor 1-3. Acesta consideră că nu se impunea acordarea penalty-ului din care Cristiano Ronaldo a marcat golul calificării lui Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor. Totodată, tehnicianul şi-a ales şi o favorită la câştigarea trofeului.

Florin Bratu: „Am fost colegi la Dinamo, ne-am simţit bine, dar acum suntem la echipe diferite, fiecare vrea să câştige. Va fi un meci aprig. Ne dorim să facem un meci bun, să continuăm seria cu rezultate bune. Acum şase, şapte ani nu mă gândeam că voi deveni antrenor. Dar uite ce-ţi rezervă viaţa. Pasiune, provocare… Vreau să cresc de la fiecare meci din punct de vedere profesional. Claudiu Niculescu este un antrenor cu experienţă, are un lot valoros şi ştie să gestioneze lucrurile.

Este problema lui cum se va descurca mâine, pe mine mă interesează doar echipa mea. Suntem amici, dar nu prieteni foarte buni, suntem din generaţii diferite. Eu fac cântarul în fiecare zi pentru jucătorii care au avut probleme în trecut. Dar nu s-a pus problema să amendez vreun jucător. Torje este alături de noi, e implicat, dar se poate şi mai bine.

Eu, unul, nu aş fi dat penalty. Liverpool este favorita mea la câştigarea Ligii Campionilor. Dacă dai cinci goluri lui Manchester City, cred că ai forţă sa te impui şi în finală. Este o echipă foarte bine organizată”.

  • FC Volunari – Dinamo, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1, se va disputa vineri, 13 aprilie, de la ora 20:45, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.
Reclame