Laurențiu Corbu a aflat verdictul medicilor | Cât va lipsi

Fundașul Laurențiu Corbu a prins două etape la rând în care a fost titular, o premieră pentru el în 2018, dar va rata următoarele meciuri.

evomag.ro

Fundașul dreapta de 23 de ani a ieșit în startul reprizei secunde a partidei Dinamo – Chiajna, 3-1, din cauza unei accidentări, iar acum a primit verdictul: a suferit o ruptură musculară în zona inghinală.

Din cauza acestei leziuni, Corbu iese din calculele lui Florin Bratu pentru o lună, și rămâne de văzut dacă va mai prinde vreun meci în acest sezon de play-out. Apărătorul a prins 10 meciuri în această ediție, dintre care 3 dintre cele 5 meciuri ale lui Dinamo cu Florin Bratu antrenor.

Un alt dinamovist, Liviu Gheorghe, despre care se anticipa că va sta cel puțin 6 luni departe de fotbal din cauza accidentării suferite în finalul meciului cu Juventus București, pierdut de „câini”, 1-2. După câteva zile, însă, medicii au venit cu un verdict final, mult mai bun, iar jucătorul de bandă dreaptă poate juca pe acest final de sezon.

  • FC Volunari – Dinamo, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1, se va disputa vineri, 13 aprilie, de la ora 20:45, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.
  • Preţul unui tichet de acces, costă 15 lei şi se poate procura de la casele de bilete ale stadionului Dinamo.
Reclame