Avancronică | FC Voluntari – Dinamo Bucureşti

Etapa a 5-a din play-out este deschisă de meciul FC Voluntari – Dinamo Bucureşti, ce se joacă azi, de la ora 20:45, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, iar Florin Bratu şi Claudiu Niculescu vor fi adversari diseară în premieră din postura de antrenori.

watchshop.ro

Învingătoare în etapa precedentă cu Chiajna (3-1), Dinamo s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului din play-out. Pe locul 3, echipei lui Claudiu Niculescu nu i-a mai rămas decât să tragă pentru ultima poziţie a podiumului. Diferenţa faţă de „câini” este de 11 puncte, în timp ce distanţa faţă de FC Botoşani este de şapte lungimi.

Echipa lui Claudiu Niculescu vine după o serie de două eşecuri în campionat, 1-2 cu Sepsi şi 0-1 cu FC Botoşani. În 2018, echipa de la marginea Bucureştiului a marcat doar în două meciuri pe teren propriu, în patru partide.

Cele două formaţii s-au duelat de 7 ori până în prezent, iar de fiecare dată, echipa din „Ştefan cel Mare” a reuşit să se impună.

  • FC Volunari – Dinamo, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1, se va disputa astăzi, 13 aprilie, de la ora 20:45, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.
  • Preţul unui tichet de acces, costă 15 lei şi se poate procura de la casele de bilete ale stadionului Dinamo.
Reclame