Daniel Popa lăudat de Dănciulescu: „Acești copii talentați trebuie aruncați în luptă”

Daniel Popa a avut un început de an de excepţie pentru Dinamo. Revenit în această iarnă la Dinamo după împrumutul la FC Botoşani, atacantul de 22 de ani a marcat de 5 ori în 2018, reușind 3 goluri în 3 meciuri jucate de când Florin Bratu antrenează în „Ștefan cel Mare”.

evomag.ro

Daniel Popa a fost eroul celei de-a treia victorii consecutive obţinute de Dinamo în play-out, 4-2 cu FC Voluntari. Atacantul reuşind prima sa dublă în Liga 1 şi a oferit o pasă decisivă în succesul contra ilfovenilor.

Evoluția foarte bună a lui Popa a fost analizată de directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. Aceasta spune că aşteaptă mai mult de la Daniel Popa.

„Popică e un număr 9 autentic, cu forță de pătrundere, un pic mai mobil decât Nemec, dar nu are experiența și maturitatea lui Adam. Vreau mai mult de la el! La pasa lui Nistor trebuia să tragă direct la poartă, el a mai continuat cu mingea. Nu-i nimic, lucrurile astea se învață.

Acești copii talentați trebuie aruncați în luptă în momente bine gândite, și la victorii, nu doar la înfrângeri, când nu mai contează rezultatul. Ne-am croit o strategie în jurul lor pentru că avem încredere și în Popa, și în restul jucătorilor tineri pe care îi avem în lot”, a spus Dănciulescu pentru gsp.ro.

Daniel Popa a jucat în prima parte a sezonului la FC Botoşani, pentru care a strâns 22 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să înscrie o singură dată şi să ofere trei pase decisive.

Popa a debutat în tricoul lui Dinamo tot cu o „dublă” și tot împotriva lui FC Voluntari. În august 2016, dinamoviştii jucau împotriva ilfovenilor în „sferturile” Cupei Ligii.

Reclame