Avancronică | Dinamo Bucureşti – ACS Poli Timişoara

Dinamo deschide etapa a 6-a, din play-out prin partida de pe teren propriu, de la ora 20:45, împotriva celor de la ACS Politehnica Timişoara.

evomag.ro

Dinamoviștii nu concep să rateze a patra victorie consecutivă în play-out în timp ce bănățenii vin la București cu un nou antrenor principal, Adrian Neaga, după ce Leo Grozavu a fost demis din cauza rezultatelor dezamăgitoare.

O singură înfrângere au suferit „câinii” în ultmele șapte jocuri disputate în Liga 1 pe teren propriu (1-2 cu Juventus), în rest au patru succese şi două rezultate de egalitate.

Timişorenii nu au mai câştigat în deplasare din 11 septembrie 2017, când s-au impus chiar pe terenul dinamoviştilor cu 2-1. Au urmat cinci egaluri şi șase partide pierdute.

De la revenirea Timişoarei pe prima scenă, cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în Liga 1, de cinci ori s-au impus alb-roşii, de două ori au câştigat bănăţenii, iar un joc s-a încheiat la egalitate.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe, a avut loc în data de 18 decembrie 2017, ACS Poli – Dinamo 0-0.

Dinamo şi Poli s-au mai întâlnit şi în finala Cupei Ligii 2016-2017, în care s-au impus „câini roşii” cu 2-0.

Mediile de vârstă ale celor două loturi:

Dinamo – 25 ani şi 8 luni;

ACS Poli – 28 ani şi 8 luni.

  • Istvan Kovacs va arbritra meciul din Ştefan cel Mare, urmând să fie asistat la cele două linii de Marius-Mihai Marica şi Vlad Bârleanu.
Reclame