VIDEO | Florin Bratu schimbă echipa la Dinamo! Ce a declarat la conferința de presă

Dinamo e lider în play-out, unde urmează să întâlnească vineri seara, pe ACS Poli Timișoara. Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu este deranjat de prestaţiile lui Vlad Olteanu şi se gândeşte sa joace cu Ricardo Grigore.

https://youtu.be/8ps8uVf3ekY

Ionuț Lupescu: „Dinamo era pregatită pentru a juca în play-off, din păcate nu s-a realizat acest lucru. Iată-ne în play-out, am început puţin mai greu, dar uşor-uşor, valoarea echipei iese la suprafaţă. Încă mai avem de demonstrat, de şters din urmă probleme, le-am spus şi jucătorilor, Dinamo în acest an a rămas repetentă.

Ne așteaptă un meci dificil pentru că Timișoara are nevoie foarte mare de puncte. Nu a mai câștigat un meci în deplasare tocmai din septembrie, chiar împotriva noastră. Este o echipă cu potențial, cu jucători cu nume, care tot timpul pot inventa ceva. Le-am zis și jucătorilor că trebuie să fim pregătiți pentru un meci foarte greu. Tot timpul contează schimbarea de antrenor pentru că se creează un șoc. Vine cu o altă gândire, filosofie, o altă gândire. Un efect ar trebui să existe, dar suntem pregătiți să-i înfruntăm. Neaga se sfătuiește cu un antrenor mare, care a demonstrat și a făcut performanță de-a lungul timpului. Nu va fi un duel între Bratu și Neaga ci un duel Dinamo – Timișoara, iar echipa care va fi mai bună va obține un rezultat mare.

Am început puțin mai greu, dar valoarea și potențialul echipei iese la suprafață și arătăm că putem să producem un fotbal de calitate. Încă mai avem de demonstrat și de șters din urmă probleme. O să le reamintesc jucătorilor că Dinamo a rămas repetentă în acest an. Trebuie să tragem tare până la finalul seoznului și să dam speranțe că putem forma o echipă competitivă”, a declarat antrenorul Florin Bratu.

„Ne așteaptă un meci dificil pentru că Timișoara are nevoie foarte mare de puncte. Nu a mai câștigat un meci în deplasare tocmai din septembrie, chiar împotriva noastră. Este o echipă cu potențial, cu jucători cu nume, care tot timpul pot inventa ceva. Le-am zis și jucătorilor că trebuie să fim pregătiți pentru un meci foarte greu. Tot timpul contează schimbarea de antrenor pentru că se creează un șoc. Vine cu o altă gândire, filosofie, o altă gândire. Un efect ar trebui să existe, dar suntem pregătiți să-i înfruntăm. Neaga se sfătuiește cu un antrenor mare, care a demonstrat și a făcut performanță de-a lungul timpului. Nu va fi un duel între Bratu și Neaga ci un duel Dinamo – Timișoara, iar echipa care va fi mai bună va obține un rezultat mare”, a declarat Bratu.

Antrenorul „câinilor” a anunţat că Torje va juca mai mult vineri, contra lui ACS Poli Timisoara, Torje s-a pregătit foarte bine săptămâna aceasta. Este un jucător exponențial pentru Dinamo și sper ca mâine să-l vedem la treabă. Avem nevoie de jucătorul Torje și sper ca el să fi înțeles lucrurile și să tragă echipa ușor-ușor după el. Are potențial și e la o vârstă la care încă mai are de demonstrat”, a mai declarat Lupescu.

Următorul meci pentru Dinamo în play-out-ul Ligii 1, va avea loc pe teren propriu, vineri, cu ACS Politehnica Timişoara. Meciul se va disputa de la ora 20:45.

Reclame