Cornel Dinu este dezamăgit, după alegerile FRF: „Ceea ce s-a întâmplat este una dintre cele mai mari înfrângeri din palmaresul fotbalului nostru”

Cornel Dinu, dezamăgit, după ce favoritul său, Ionuț Lupescu a pierdut șefia Federației Române de Fotbal în dauna lui Răzvan Burleanu.

„Mister” consideră că Lupescu, a pierdut șefia FRF din cauza voturilor primite de Burleanu de la minifotbal și a implicării clasei politice.

„Îmi pare rău de Ionuț Lupescu și de bunele sale intenții care sunt convins că le-ar fi realizat. Bineînțeles, doar peste câțiva ani și având o echipă competentă. Am dovedit și în fotbal că nu avem nevoie de oameni apreciați și calificați cu adevărat în Occident.

Să stea acolo cu mărgăritarele sale, noi ne mulțumim cu știr. Ceea ce s-a întâmplat este una dintre cele mai mari înfrângeri din palmaresul fotbalului nostru. Una dintre cele mai bune echipe naționale din istoria noastră, cu Sir Alex Ferguson și Mircea Lucescu la comandă, a fost învinsă la scor de Pocreaca din Deal. Numai la noi se putea așa ceva. Bravos, națiune! Este un moment în care și în fotbal se confirmă că mediocritatea este împotriva elitelor motivată doar de peșcheș. Așa se îngroapă tradiția și respectul pentru istoria națională a unui popor. Care astfel devine populație”, a declarat Dinu, care a continuat apoi la fel de vehement.

„Uitați-vă cine conduce și țara. Fotbalul nu putea face excepție. Am spus mai demult că nu e normal ca în procesul de alegeri cei care definesc imaginea și valoarea reală a fotbalului, iar prima sau prima divizie să conteze doar 5,5%, iar cei care fac un fel de fotbal mai mult de plăcere să conteze peste 40% și să-și satisfacă pofta ce-au poftit stând cel mai mult cu mâna întinsă doar mai pică ceva.

Nu e exclus ca la situația din țară în care coaliția aflată la putere mai mult a promis decât a făcut, făcându-și abia acum prezența așa zis de sprijinire a fotbalului pierzându-și credibilitatea, să fi acționat ca un bumerang. Ne merităm soarta cruntă și de astă dată, și în fotbal. Mai rămâne să actualizăm doar lozinca de distrugere națională la timpul nostru: „Traiască victoria proletariatului amator din fotbal în frunte cu Mița jucătoarea și Răzvan stopând cu talpa în sală”, a mai spus Cornel Dinu.

  • Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF cu 168 de voturi, Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8 voturi, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot.
Reclame