Dinamo o bate pe Timişoara, iar Florin Bratu este mândru de prestaţia dinamoviştilor

Dinamo a învins-o pe Poli Timişoara, scor 1-0, iar jucătorii antrenaţi de Florin Bratu s-au distanţat la şapte puncte de FC Botoşani în play-out.

Antrenorul dinamovist s-a declarat mulţumit de modul în care s-au descurcat elevii săi şi a anunţat care e situaţia lui Gabi Torje.

”Nu ştiu, nu am văzut faza. Ce pot să eu să vă spun este că Dinamo a meritat victoria. O echipă care a presat tot timpul, care a avut ocazii. Să nu uităm că am jucat astăzi cu o linie de fund formată din 3 jucători sub 19 ani şi cu unul sub 21 de ani. Dăm credit şi jucătorilor tineri, avem un lot numeros, vreau să-i văd pe toţi la lucru şi iată că echipa a căpătat anvergură. Are plăcerea asta de a ajunge la finalizare. Lucrurile astea mă bucură şi îmi dau încredere că putem face lucruri interesante la Dinamo.

Gabi Torje este un jucător de la care mă aştept la foarte multe. În această seară a fost decisiv. El a înţeles că dorim să avem rezultate la Dinamo, se aliniază la ceea ce facem la antrenament şi nu poate decât să mă bucure acest lucru”, a declarat Florin Bratu.

Reclame