CAMPIOANA NOASTRĂ! Loredana Dinu, promite să ducă scrima naţională pe podium.

Spadasina antreprenoare, Loredana Dinu, campioană mondială la scrimă, candidează pentru funcţia de preşedinte al Federației Române de Scrimă.

watchshop.ro

Spotiva noastră, este motivată şi spune: „In cariera sportiva mi-am asumat cu responsabilitate rolul unui om de echipa, reprezentand uneori un vector de echilibru, atingand performanta cea mai inalta datorita unitatii echipei.

Sunt si voi ramane acelasi om de echipa ghidat de principiile care ma definesc: respect, corectitudine si transparenta.

Bugetul actual al FRS este insuficient pentru dezvoltarea scrimei. Sursele de finantare sunt multe, iar solutii vor exista, atata timp cat vom fi motivati sa le gasim. Experienta acumulata in discutiile cu reprezentanti ai companiilor private sau ai institutiilor publice ma indreptateste sa spun ca un campion olimpic va avea intotdeauna o usa deschisa.

Este momentul sa revizuim statutul FRS, regulamentul comisiilor de specialitate si actele normative elaborate la nivelul federatiei, astfel incat acesta sa concorde cu cerintele legislatiei in vigoare si sa acopere lacunele pentru diversele situatii cu care ne confruntam”, a spus Loredana Dinu.

Reclame