Iustin Popescu: ” Să știți că oriunde am să fiu, „Doar Dinamo Bucuresti” contează!”

Iustin Popescu a fost împrumutat de către Dinamo la Chindia Târgoviste alături de Denis Ciobotariu şi Mihai Neicutescu.

watchshop.ro

Portarul dinamovist, a avut bunăvoința sa ne acorde un interviu in EXCLUSIVITATE pentru Doar Dinamo,unde explica atât conflictul cu suporterii din Târgoviște, dar și despre recuperarea sa și viitorul lui la echipa Dinamovista.

Doar Dinamo: Ai discutat cu cineva de la Dinamo în această perioadă referitor la revenirea ta la Dinamo?

Iustin Popescu: Nu, nu am vorbit cu nimeni până acum, dar este destul timp să vorbesc.

Doar Dinamo: Doi dintre portari nu își mai prelungesc contractul, crezi că acum este șansa ta să te impui la prima echipă?

Iustin Popescu: Daca se va apela la mine, cu siguranță voi fi pregătit din toate punctele de vedere și voi da tot ce am mai bun!

Doar Dinamo: Chindia are șanse mari să meargă la baraj. Cum e starea de spirit a echipei? Sunteți încrezători în promovare?

Iustin Popescu: Cu siguranță că avem prima șansă să mergem la baraj! Starea de spirit este una foarte bună, avem un colectiv foarte bun si valoros și este normal că lucrul acesta ne face să credem in promovare!

Doar Dinamo: Ai fost prezent în tribune la mai multe partide și în acest sezon, și chiar la câteva partide din deplasare. Cum te simți în această postură, ca susținător?

Iustin Popescu: Este același sentiment ca și atunci când sunt pe teren! Trăiesc meciul la fel de intens și ii susțin pe colegii mei.

Doar Dinamo: Cum decurge recuperarea dupa accidentarea suferită?

Iustin Popescu: Din păcate,am avut o accidentare foarte urâta,dar,recuperarea este pe final și ma simt ok. Sper ca in cateva zile sa revin pe teren cu forte proaspete.

Doar Dinamo: Care este opinia ta referitor la conflictul cu fanii din Târgoviște, poti detalia?

Iustin Popescu: Nu a existat nici un conflict! E mult spus! Eu apreciez orice suporter/fan al oricarei echipe! Îi sustin si le apreciez eforturile facute ca sa fie alături de echipa lor in deplasari cat si acasa! Pentru noi este foarte importantă susținerea lor si avem nevoie de energia lor mereu!

Doar Dinamo: Un mesaj pentru fanii Dinamoviști?

Iustin Popescu: Multumesc pentru susținere și încredere! Sa știți ca oriunde am sa fiu, „Doar Dinamo Bucuresti” contează!

Reclame