Florin Bratu: „Sunt sigur că totul va fi bine pentru Dinamo”

În ultimele două luni s-au vehiculat mai multe nume de presupuși investitori care și-ar dori să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță, însă până în acest moment formația din Ștefan cel Mare nu și-a schimbat proprietarul.

evomag.ro

Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo, a precizat că negocierile privind vânzarea clubului nu-l privesc pe el sau pe jucători.

„Nu se simte acest lucru. Am încercat să-i ţin departe pe jucători. Lucrurile care apar în presă sunt de ceva luni, există, dar jucătorii stau departe. Nu trebuie să ne intereseze, fiecare trebuie să-şi facă datoria pe poziţia pe care este. Sunt sigur că totul va fi bine pentru Dinamo. Sunt antrenorul echipei şi îmi este greu să mă gândesc cum ar fi cu un alt patron”, a declarat Bratu.

Antrenorul lui Dinamo, a prefaţat şi partida cu Sepsi, programată luni, 30 aprilie, ora 18:00, pe stadionul „Sfântul Gheorghe”.

watchshop.ro

„Sunt aici să pot motiva jucătorii. Până acum am reuşit, au înţeles că fotbalul cere sacrificii, atitudine, trebuie să ne respectăm. Mai avem mult de lucru pentru a şterge cu buretele lucrurile mai puţin bune pe care le-am făcut în trecut”, a mai spus Florin Bratu.

Reclame