VIDEO | Bratu: ”Să mă plătească jucătorii pe mine, nu?”. Vezi ce a mai declarat antrenorul lui Dinamo, astăzi!

Tehnicianul lui Dinamo, Florin Bratu a susţinut o conferinţa de presă organizată sâmbătă, în care a vorbit despre situația de la formația alb-roșie și despre atmosfera din vestiarul „câinilor”.

evomag.ro

Florin Bratu (38 de ani) a evitat să discute despre situație financiară deloc bună de la Dinamo, mai ales că la nivel de conducere ițele sunt extrem de încurcate. Actualul finanțator Ionuț Negoiță va fi executat silit, în vederea recuperării unei creanțe față de Nicolae Badea, în valoare de două milioane de euro, bani cu care ar fi trebuit să plătească acţiunile cumpărate la SC FC Dinamo 1948 SA. Astfel, cele 92 la sută din acțiuni se întorc la Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație al roș-albilor din anii 2000.

Aceasta a avut spirit de glumă atunci când a fost întrebat cum ar reacționa dacă printre viitorii acționari ai clubului s-ar putea număra și jucători.

Florin Bratu: „Dinamo încă mai are de arătat, mai are de șters foarte mult cu buretele. Mai avem multe de demonstrat. La echipă nu se resimt toate discuțiile despre vânzarea clubului. I-am văzut pe jucători la antrenamente. Ei stau deoparte. Pe noi nu trebuie se ne intereseze aceste discuții. Trebuie să ne facem meseria. Sunt siguri că lucrurile vor fi bune la Dinamo.

Mi-e greu să îmi imaginez cu alt patron. Momentan este domnul Negoiță și îi dăm speranțe că se poate face o echipă bună la Dinamo.

Pot spune că o parte dintre jucători au crescut. Văd plăcere și goluri multe marcate. Nistor este într-o formă bună, Hanca este în revenire de formă. Chiar și Daniel Popa poate fi o soluție la națională pentru că a jucat și a marcat. Moldoveanu poate fi și el convocat la naționala de tineret, chiar și la naționala mare. Are încredere și a înscris.

Vreau să văd și să evaluez jucătorii. Vreau să știu pe cine mă pot baza în sezonul viitor și cine va face față rigorii din Liga 1. E posibil să rămână Penedo. Vom analiza fiecare jucător”.

  • Dinamo va juca luni, de la ora 18:00, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
Reclame