Ivan Pesic îşi doreşte ca Dinamo să învingă la Sf. Gheorghe | „Trebuie să arătăm că suntem echipa cea mai puternică”

Mijlocaşul dinamovist Ivan Pesic a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, Dinamo trebuie să continue seria victoriilor şi în partida de la Sfântu Gheorghe.

watchshop.ro

„Sepsi nu a mai pierdut de două luni, ultimul eşec a fost cu FCSB. A avut şase rezultate bune, aşa că va fi dificil, dar noi trebuie să arătăm că suntem echipa cea mai puternică din acest play-out. Antrenorul alege jucătorii, într-un meci joacă primul 11, în al doilea alt 11, nu contează, cel mai important este să continuăm să câştigăm după aceste patru victorii la rând, să câştigăm cât mai multe meciuri până la finalul sezonului.

Am văzut la Dinamo de câteva ori că un jucător marchează într-un meci, apoi în meciul următor nu joacă. Depinde şi de alte echipe, tactica e diferită la fiecare meci. Acesta e fotbalul, întodeauna deciziile aparţin antrenorului, suntem profesionişti, avem contracte şi în ele scrie că trebuie să respectăm întodeauna antrenorul, staful şi clubul, e foarte simplu”, a afirmat Pesic.

Croatul s-a declarat fericit de faptul că Bucureştiul este un oraş frumos, dar şi că dorește să continue în Ştefan cel Mare: „Este foarte frumos Bucureştiu, am trei luni în România, dar pentru mine este foarte, foarte frumos. Nu m-am aşteptat, dar acum am o vedere mai bună asupra oraşului. Nu m-am aşteptat ca oraşul să fie atât de bun, pentru că nimeni nu mi-a vorbit de Bucureşti înainte, nu ştiam nimic şi acum văd că este foarte frumos.

Vreau să rămân la Dinamo, mai am doi ani de contract. Toată lumea vrea să meargă undeva mai bine, dar mai am doi ani de contract. Dacă se întâmplă ceva, se întâmplă.”

  • Dinamo va întâlni, luni, de la ora 18.00, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe.
Reclame