Declarații în exclusivitate pentru „Doar Dinamo”, de la jucătorii care au adus calificarea în semifinalele play-offului Ligii Naționale de Handbal masculin!

Imediat după meciul decisiv dintre CS Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța, partidă câștigată de Dinamoviști cu scorul de 31-28, am stat de vorbă cu unii dintre cei mai valoroși jucători ai echipei Dinamoviste.

Campionii ne-au povestit despre greutatea meciului, cât și despre victoria bine meritată.

Sajad Esteki: A fost un meci foarte greu și foarte important în care noi am jucat foarte bine! De asemenea, chiar dacă am început puțin nesiguri, noi am luptat de la începutul și până la finalul meciului pentru a aduce victoria. Dacă vom rămâne concentrați și vom avea un meci la fel de bun, eu cred că vom reuși să câștigăm campionatul și anul acesta. De asemenea, mulțumesc fanilor dinamoviști care ne-au susținut pe tot parcursul meciului și au fost uimitori!”

Allahkaram Esteki: ” A fost un meci foarte dificil și important pe care noi l-am câștigat! Acum, acest meci s-a terminat, iar noi trebuie sa ne gândim serios la partida cu Turda. Și acela o să fie un meci greu, iar eu consider că Dinamo poate să ajungă in finală și să câștige campionatul. Doar Dinamo Bucuresti!”

Hugo Descat: ” A fost un meci destul de greu pentru noi, iar prima repriză a fost mai complicată pentru că ne-a luat mult timp să intrăm serios în joc. A doua repriză a fost foarte bună, iar fanii Dinamoviști ne-au ajutat să câștigăm!”

Lasă un răspuns