Sepsi se impune în faţa lui Dinamo la Sfântu Gheorghe | Finalul meciului a fost sub semnul violențelor între suporteri.

Sepsi OSK s-a impus cu 2-0 în faţa lui Dinamo, la Sfântu Gheorghe, iar echipa lui Florin Bratu a pierdut al doilea meci din play-out, şi a ratat şansa de a se distanţa la nouă puncte de urmăritoarea FC Botoşani.

evomag.ro

Elevii lui Florin Bratu au avut o prestaţie modestă în prima repriză, fără ocazii clare de a marca. Doar Nistor şi Popa cu două şuturi de la distanţă l-au pus la încercare pe Niczuly.

Partida s-a terminat într-o atmosferă tensionată. Un fan al gazdelor a venit în faţa galeriei dinamoviste cu un steag al Ungariei, moment în care un ultras al oaspeţilor a reacţionat nepotrivit. A intrat pe teren şi a furat steagul. A urmat acţiunea stewarzilor, după care a avut de suferit şi Ionel Dănciulescu.
într-o atmosferă tensionată. Imediat după marcarea golului doi al lui Tandia, suporterii lui Dinamo au rupt gardul şi au intrat pe pistă, iar jandarmii au folosit gaze lacrimogene, lucru care i-a afectat şi pe jucători dar şi pe managerul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

Elevii lui Neagoe câştigă trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradarii, şi urcă pe locul 3 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, la patru puncte de primul loc retrogradabil.

Reclame