Mesaj clar transmis de Penedo pentru conducerea dinamovistă: „Vreau să rămân”

Jaime Penedo vrea să rămână la Dinamo.

evomag.ro

Jaime Penedo, portarul panamez care va apăra la Campionatul Mondial din 2018, e de acord să rămână la Dinamo şi ar spune da în momentul în care clubul i-ar propune prelungirea contractului care expiră în această vară.

“Bineînţeles, voi ţine cont de dorinţa lui Dinamo. Pentru mine e o mare satisfacţie, mă face foarte fericit, sunt mândru că Bratu și clubul vor să continuu aici. Ţin foarte mult la echipă, îmi place ţara. Mi-ar plăcea să continuu.

Fanii înfocaţi ai lui Dinamo te fac să simţi ceea ce simt ei. Știu că nu sunt mulţumiţi, că nu le place să-și vadă echipa în playout, e normal. Despre fani am doar cuvinte bune, am primit și critici, și laude în acești doi ani, dar e o galerie care își iubește echipa, culorile, istoria, tradiţia și te face să simţi asta. Când ești parte din familia asta ai o responsabilitate, iar mie îmi place mult.

watchshop.ro

Pentru mine, atmosfera e mereu bună. Acum se întâmplă ceva, nu mai vin la stadion, dar îţi arată că nu le place ce se întâmplă, că echipa e în play-out se reflectă în numărul de spectatori. Anul viitor, Dinamo trebuie să câștige ceva, iar asta m-ar motiva foarte mult. Anul ăsta, sunt mulţumit că merg la Mondial, dar marele meu regret e că nu am câștigat nimic cu echipa mea de club”, a spus Jaime Penedo pentru o publicaţie sportivă.

Reclame