Dănciulescu, haz de necaz după scandalul de la Sepsi-Dinamo: “M-a salvat Niculescu”

Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a avut de suferit, după ce s-a implicat în incidentele de la finalul meciului Sepsi – Dinamo 2-0, din etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1.

watchshop.ro

„Danciu” s-a dus în sectorul suporterilor „câinilor” pentru a-i calma, însă în meleul creat, a devenit victima forțelor de ordine şi s-a ales cu câteva jeturi de gaze lacrimogene în față. Oficialul dinamovist a avut puterea de a glumi şi a povestit un episod comic pe care l-a auzit printre stewarzii din Sfântu Gheorghe.

„E o parte amuzantă în toată chestia asta pe care am trăit-o la meci. După ce că eram buimac și încercam să-mi recapăt echilibrul, la un moment dat, unul dintre stewarzi care tot dădea cu spray și care mă tot împingea pe acolo și încerca să elibereze locul…ghinionul meu e că am fost îmbrăcat în negru, exact culoarea cu care au venit suporterii noștri…și la un moment dat, un steward îi spunea: Nu mai da, mă, cu gaz, că e Claudiu Niculescu. Pe această cale vreau să-i mulțumesc lui Claudiu că m-a salvat de la măcel”, a spus Dănciulescu în cadrul emisiuni de la Digi Sport.

evomag.ro

Fostul atacant a avut nevoie de ajutorul membrilor staff-ului tehnic pentru a ajunge înapoi pe banca de rezerve, acuzând o stare de rău din cauza gazelor lacrimogene folosite de stewarzii.

  • Sepsi-Dinamo s-a încheiar 2-0, iar gazdele au urcat pe locul al treilea, în timp ce Dinamo e lider în continuare, cu 6 puncte peste FC Botoşani.
Reclame