Ionel Dănciulescu: „Singurii care sunt dispuși să ajute clubul sunt cei de la PCH!”

Dinamo a pierdut meciul de la Sfântu Gheorghe, 0-2 cu Sepsi, dar ce a atras atenția au fost incidentele în care a fost implicată galeria bucureșteană.

watchshop.ro

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a firmat că suporterii din Peluza Cătălin Hîldan sunt singurii care au venit cu o propunere concretă pentru a se implica financiar la club, spre deosebire de cei care au constituit Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo.

„Toată lumea și-ar dori să aibă niște suporteri exemplari. Nu poți să ai așa ceva! Plus că ceea ce s-a întâmplat acum la Sfântu Gheorghe se întâmplă și în alte campionate din Europa și e mult mai grav.

Nu sunt de acord cu un anumit comportament al lor de foarte multe ori, dar nu o să mă dezic niciodată de acești suporteri. Pentru că și datorită acestor suporteri, al celor din PCH, această echipă supraviețuiește. Ei au fost cam singurii alături de Ionuț Negoiță în perioada neagră a clubului.

În acest moment, singurii care sunt dispuși să ajute clubul, nu să conducă, sunt cei de la PCH. Au propus să aducă oameni cu bani și cred că au această putere”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Reclame