Ante Puljic la Dinamo? Ce spune Ionel Dănciulescu

Unul dintre fundașii centrali care a impresionat în ultimele sezoane în România, Ante Puljic în prezent la Tom Tomsk, rămâne liber de contract la sfârșitul acestui sezon.

watchshop.ro

Potrivit goal.com, fostul fundaş al lui Dinamo, Ante Puljic (30 de ani), ar putea reveni în Liga 1, fiind curtat de formaţia din Ştefan cel Mare. Contactat de ProSport, directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu a spus că nu ştie nimic despre o eventuală revenire a lui Puljic la Dinamo.

“Nu ştiu nimic. M-a întrebat şi un prieten mai devreme, chiar nu ştiu. Din punctul meu de vedere ar fi un câştig pentru Dinamo, având în vedere experienţa pe care o are şi forma pe care a arătat-o aici. O să mă întâlnesc mâine cu Florin (n.r Florin Bratu) şi o să discutăm. Nu ştiu ce pretenţii salariale ar avea”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Puljici a jucat la Dinamo între 2015 și 2016, sub formă de împrumut de la Gent. Acesta a ajuns la Tom Tomsk în iulie 2016 și mai are contract până în iunie. În Rusia, acesta a jucat 33 de meciuri, marcând 6 goluri. De-a lungul anilor, croatul a jucat la NK Zadar, NK Lokomotiva, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo și Tom Tomsk.

  • 500.000 € este cota lui Puljici, potrivit transfermarkt.de.
  • 28 de meciuri a jucat Puljici la Dinamo în sezonul 2015-2016.
Reclame