Super amicalul cu Argentina a picat | Motivele selecţionerului şi alternativele

Fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra şi actual selecţioner al naţionalei României, a anunţat că amicalul de lux cu reprezentativa Argentinei a picat.

watchshop.ro

„Guriţă” a dezvăluit că Federaţia Română de Fotbal nu s-a înţeles cu forul din Argentina în privinţa partidei amicale care ar fi urmat să se joace la finalul acestei luni. Contra spune că meciul stabilit pe 5 iunie contra Finlandei a dat peste cap planurile şi că există variante de înlocuire.

„Era o variantă să mergem în Argentina, dar doar pentru două zile, şi pentru mine ar fi fost inuman să plecăm cu un zbor de 16 ore, să avem o zi şi jumătate de stat în Buenos Aires, să jucăm în Argentina şi să ne întoarcem în Europa, să mai avem un meci. N-aş fi câştigat nimic din niciun punct de vedere. Dacă am mai fi găsit un adversar, să mai stăm, poate, o săptămână, opt zile sau zece zile în America de Sud, atunci poate s-ar fi legat. Dar n-am mai găsit niciun alt adversar şi a căzut varianta Argentina.

Sunt mai multe variante: Coasta de Fildeş, Camerun, Gibraltar, s-ar putea Macedonia, încă nu se ştie”, a declarat Cosmin Contra.

  • Ar fi fost al doilea duel contra lui Messi, după ce în 2014, România şi Argentina au remizat, scor 0-0, pe Arena Naţională.

Lasă un răspuns