VIDEO | Florin Bratu a vorbit despre partida de la Mediaș şi despre situația de la Dinamo

Florin Bratu a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului de mâine, de la Mediaş, cu Gaz Metan.

evomag.ro

Tehnicianul lui Dinamo speră să reuşească să-i motiveze pe jucătorii săi pentru următoarele meciuri din play-out-ul Ligii 1 şi este convins de faptul că Dinamo ar fi terminat pe podium, dacă reuşea să se califice în play-off.

Mai mult, antrenorul lui Dinamo a anunţat că se va baza pe jucătorii tineri din “Ştefan cel Mare” şi că îi aşteaptă pe jucătorii împrumutaţi pentru a-i vedea la treabă.

Florin Bratu: “Veneam după 4 victorii consecutive, dar nu am reuşit să câştigăm la Sepsi pentru că am întâlnit o echipă bună. Sper că băieţii au înţeles că trebuie să muncească mai mult pentru readuce victoriile la Dinamo. Nu este uşor. Atunci când ai un obiectiv şi te trezeşti în altă situaţie… atunci e foarte complicat. Eu cred că am reuşit să menţin un echilibru la echipă, să combin jucătorii tineri cu cei mai cu experienţă. Sper ca pe viitor să reuşesc să-i motivez pentru că mai avem 7 jocuri, mai sunt 21 de puncte în joc şi ne putem spăla ruşinea din trecut… ratarea calificării în playoff.

Eu cred că Dinamo termina în primele 3 echipe din playoff. Există potenţial la Dinamo şi se putea face o figură frumoasă în playoff. Probabil doi dintre jucătorii cărora le expriă contractele vor rămâne. Ceilalţi vor pleca! Ei au înţeles situaţia şi vreau să-i felicit pentru cum se pregătesc la antrenamente. Crează în continuare competiţie pentru ceilalţi jucători.

Mă aştept la un buget de transferuri, ne gândim la câţiva jucători şi sper să rezolvăm aceste lucruri. O să vedeţi la Dinamo o echipă tânără şi ambiţioasă. Jucătorii pe care îi avem la dispoziţie sunt buni şi vor rămâne, cei împrumutaţi o să-i vedem la treabă, plus Moldoveanu, Grigore, Gheorghe, Dudea, Olteanu… avem mulţi jucători tineri care s-au integrat în sânul echipei şi sper că vor juca bine şi din vară. Ţine numai de ei”.

După 7 etape disputate din play-out, Dinamo ocupă primul loc, cu 35 de puncte, la 6 puncte distanţă de principala urmăritoare, FC Botoşani (29p).

Dinamo joacă duminică, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1, de la ora 18:30, la Mediaș, cu Gaz Metan.

Reclame