Florin Bratu a anunțat primul jucător care va părăsi „haita” | „E problema lui unde va pleca”

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a dezvăluit la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaş că atacantul slovac Adam Nemec va pleca sigur de la Dinamo la finalul sezonului şi că există şanse mari ca echipa să se despartă şi de Torje.

Tehnicianul a spus că îşi doreşte şi că există posibilitatea ca Jaime Penedo să rămână la gruparea din Ştefan cel Mare şi în sezonul viitor. Bratu a mai spus că aşteaptă 5 transferuri în această vară.

„Doi jucători vor avea contractele prelungite, iar ceilalţi vor pleca. Nemec nu mai rămâne. Este normal să ne bazăm pe jucătorii care au contracte, pe cei tineri, pentru a şti cu cine merg la luptă din vară. E problema lui Nemec unde va pleca, nu mi-a spus. Penedo este posibil să rămână. E un jucător pe care îl doresc, sper să cădeam de comun acord. Mă aştept la un buget de transferuri. Ne gândim la câţiva jucători, îi avem în cap, i-a văzut.

Veţi vedea la Dinamo o echipă tânără şi ambiţioasă din vară. Doi, trei jucători care sunt împrumutaţi vor reveni la echipă. Avem mulţi jucători tineri şi interesanţi, care s-au integrat în sânul echipei. Torje are contract până la vară, probabil va pleca. Vor mai veni patru, cinci jucători.

Probabil că şi acum vor veni jucători liberi de contract. Avem ţinte din România şi străinătate. Dar nu vor mai veni jucători care nu au mai jucat de un an, un an şi jumătate. Pentru că atunci îmi va lua ceva timp să-i repun pe picioare”, a declarat Florin Bratu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaş.

Dinamo joacă duminică, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1, de la ora 18:30, la Mediaș, cu Gaz Metan.

Reclame