Jucătorii lui Dinamo îi dedică victoria lui Ekeng

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng, jucător care a murit la 6 mai 2016.

Dinamoviştii l-au omagiat pe Ekeng cu tricouri albe cu chipul său şi cu numărul 14. Sergiu Hanca a reuşit o dublă, iar de fiecare dată a ridicat deasupra capului un tricou pe care era desenat chipul fostului său coleg. La finalul meciului, Hanca a spus că a jucat doar cu gândul la Ekeng.

„Astăzi am jucat doar pentru fostul meu coleg, Patrick Ekeng. A fost prietenul meu, colegul meu… Mereu când voi avea ocazia să joc pe această dată o voi face cu gândul la el”, a declarat Hanca.

Sergiu Hanca a vorbit şi despre evoluţia echipei, care a avut puterea să revină de la 2-1 şi să se impună cu 3-2: „Astăzi am avut forţă ofensivă. Mister încearcă să le dea şanse tuturor, cu siguranţă va găsi formula ideală. Aş vrea să jucăm fiecare meci cum am jucat astăzi. Şi la Sepsi am avut mult ocazii de gol, dar n-am luat niciun punct.

Echipa noastră nu merită să fie aici, la cum arătăm acum. Anul viitor trebuie să nu mai facem aceleaşi greşeli şi să fim în playoff”.

Reclame