Saeid Heidari Rad: ” Am semnat pe încă doi ani pentru fanii Dinamoviști. Am vrut să rămân pentru ei!”

După o paradă excepțională făcută de portarul Saeid Heidari Rad, în ultima partidă cu Potaissa Turda, partidă care le-a adus Dinamoviștilor calificarea în Finala Ligii Naționale de handbal masculin, campionul Dinamovist, numit de fani si „omul meciului”, ne-a acordat un interviu în EXCLUSIVITATE și ne-a povestit cât de importantă este susținerea fanilor pentru el, dar și cum s-a simțit atunci când i-a fost scandat numele de aceștia.

Saeid Heidari Rad, și-a prelungit contractul pe încă doi ani cu echipa din Ștefan cel Mare.

Doar Dinamo: Cum a fost ultima partidă cu Potaissa Turda?

Saeid Heidari Rad: ” A fost un meci greu, la fel ca și prima partidă cu ei, însă noi am reușit să câștigăm și acest meci și am adus calificarea în finală! Toți din echipa noastră joacă foarte bine și nu se putea să fie un alt rezultat!”

Doar Dinamo: Care a fost primul tău gând după ce v-ați calificat în finală?

Saeid Heidari Rad: „La un nou titlu!”

Doar Dinamo: Cum a fost atmosfera la acest meci? A fost diferită față de alte partide?

Saeid Heidari Rad: „A fost o atmosferă perfectă, la fel ca la toate partidele! Fiecare și-a susținut favoriții iar între noi și fani s-a creat o legătură strânsă!”

Doar Dinamo: Peste 1500 de fani ți-au scandat numele din tribune și te-au aplaudat pe aproape tot parcursul meciului. Cum te-ai simțit în acele momente?

Saeid Heidari Rad: „Sunt geniali! Îi iubesc! Mereu sunt alături de noi și ne susțin, iar acest lucru ne motivează. Atunci când fanii mi-au scandat numele, mi-au transmis o energie minunată și m-au făcut sa lupt din ce în ce mai mult pentru Dinamo.”

Doar Dinamo: Cum vă pregătiți pentru finală? Aveți emoții?

Saeid Heidari Rad: „Mai întâi trebuie să ne pregătim mintea, apoi corpurile. Antrenorul are tactici speciale pentru noi, care ne vor ajuta să câștigăm medalia de aur și să luptăm la capacitate maximă. Este normal că avem emoții pentru finală, însă, noi suntem profesioniști și trebuie să ne controlăm singuri.”

Doar Dinamo: Ai avut oferte și de la alte cluburi?

Saeid Heidari Rad: „Da, am avut! Însă am semnat pe încă doi ani pentru fanii Dinamoviști.Am vrut să rămân pentru ei!”

Doar Dinamo: Un mesaj pentru fanii Dinamoviști?

Saeid Heidari Rad: „Să își susțină echipa asa cum o fac mereu, pentru că sunt cei mai tari!”

Reclame