VIDEO | Gol superb reuşit de Rotariu în Belgia!

Fostul jucător al lui Dinamo, Dorin Rotariu a înscris al şaptelea gol din acest sezon în campionatul Belgiei, însă nu a putut evita eşecul lui Mouscron, 2-3 contra lui Waasland-Beveren.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a fost titular şi integralist în meciul pe care Mouscron l-a pierdut, scor 3-2, pe terenul lui Waasland Beveren. Totuşi, fostul dinamovist a avut o reuşită superbă, în minutul 13, atunci când oaspeţii au deschis scorul. Acesta “a tăiat” spre interior şi a tras fără speranţe pentru portarul Goblet, care nu a putut interveni.

Pentru Mouscron a mai înscris Amallah (63). Golurile formaţiei Bevern au fost marcate de Thelin (19, 89) şi Vanzo (70).

În urmă cu câteva zile, fostul dinamovist a făcut un anunţ şi în privinţa viitorului său. Dorin Rotariu e gata să se întoarcă la Brugge. Clubul care l-a cumpărat de la Dinamo l-a împrumutat la Mouscron pentru a mai prinde experienţă, după ce evoluţiile sale nu au convins.

„În principiu, mă întorc la FC Bruges, fiindcă împrumutul meu se încheie în iunie. Mai am doi ani de contract cu FC Bruges, aşa că vom vedea”, a declarat mijlocasul Dorin Rotariu pentru walfoot.be.

Mouscron e pe locul 4 din şase echipe în grupa A a barajului pentru Europa League, cu şapte puncte după şapte meciuri. Doar primul loc merge în UEL. Zulte Waregem conduce detaşat ierarhia, cu 19 puncte, şapte peste a doua clasată, Kortrijk.

Reclame