AUDIO | Un fost mare atacant în Ștefan cel Mare, dezvăluie planul lui DDB, pentru a devini acționar la Dinamo: „Vrem să avem 20 la sută din acțiuni și vot în Consiliul de Administrație!”

Claudiu Vaișcovici, 55 de ani, fosta glorie dinamovistă din anii ’80 e alături de asociaţia suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan şi a anunţat care e planul galeriei „câinilor” în privinţa implicării în administraţia clubului.

Acesta spune că nu există un conflict cu Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo, proiectul pornit de actorul Răzvan Oprea şi susţinut de fosta glorie a echipei din „Ştefan cel Mare”, Cornel Dinu.

„Sunt cam încurcate lucrurile la Dinamo. Eu cred că până la urmă nu o să vândă domnul Negoiță, dar ușor, ușor, se vor implica suporterii.

Ieri am fost și eu la o discuție cu suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, asociația se va numi de acum încolo «Doar Dinamo București», adică DDB. Mâine va fi o altă ședință.

Se vrea să avem cam 20 la sută acțiuni și drept de vot. Toți vom contribui financiar, nu e o sumă mare anual, mai mică de 400 de lei. Vor participa și foști sportivi dinamoviști, și oameni de afaceri. Vrem să hotărâm și noi, dacă e bine sau nu e bine, în ceea ce se vrea la Dinamo.

Nu e o chestie că e război, pot veni și ei (n.r. ADPD) să aibă drept de vot. Cred că vor fi cam cinci voturi în Consiliul de Administrație, această asociație are acceptul domnului Negoiță”, a declarat Claudiu Vaișcovici, în cadrul emisunii „Execuții în direct”.

Reclame