Dinamo U19 câștigă manșa tur a semifinalei Cupei României contra celor de la FC Viitorul U19! / Declarații în EXCLUSIVITATE de la marcatori /

În această dimineață a avut loc confruntarea dintre FC Viitorul U19 și Dinamo U19, manșa tur a semifinalei Cupei României, meci câștigat de Dinamoviști cu scorul de 1-2.

evomag.ro

Constănțenii au deschis scorul în minutul 16 prin Romeo Bănică. În minutul 27, marchează Dinamovistul Ricardo Grigore din penalty, după ce constănțeanul Neciu, comite un fault asupra lui Ionuț Gheorghe, în afara careului. În minutul 71, noul intrat, Gabriel Răducan, „blochează” scorul de 1-2, după ce marchează un gol frumos de la marginea terenului.

Mai jos aveți declarațiile talentaților Dinamoviști, în EXCLUSIVITATE pentru „Doar Dinamo”, chiar de la marcatorii acestei partide.

Gabriel Răducan: ” A fost un meci greu cu una dintre cele mai bune echipe din România! Un meci frumos cu intensitate ridicată. Sunt bucuros că am marcat și am câștigat! Acum urmează meciul cu Ardeal și trebuie să ne refacem cât mai repede și sper să facem o figura frumoasa! Cât despre returul cu Viitorul, trebuie să abordăm în același mod jocul și sunt sigur că o să avem parte de un rezultat pozitiv.”

Ricardo Grigore: „A fost un meci bun făcut de noi, am fost organizați tactic și foarte agresivi, cred eu că asta a fost cheia jocului. Am fost eficienți în fața porții si asta s-a văzut pe tabela de marcaj! Dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că am câștigat, deoarce este dublă manșă și trebuie să obținem un rezultat pozitiv în retur pentru accederea în finală. Suntem un grup bun care a trecut prin multe în acest sezon și cred că am învățat din greșeli.”

Manșa retur Dinamo U19 – FC Viitorul U19 este programată miercuri (16 mai), de la ora 14.00, la București.

Lasă un răspuns