Se anunță un nou război în fotbal? | Vezi ce declară Adrian Mutu!

Gică Hagi, este foc și pară după ce a aflat care sunt jucătorii convocați de Cosmin Contra, selecționerul României, pentru partidele cu Chile și Finlanda! „Regele” răbufnește într-o conferință de presă pentru faptul că acesta, a convocat doar un singur jucător de la clubul unde este patron și antrenor!

„Cosmine, bagă un semn de întrebare mare. Mare! Nu se poate aşa ceva. Cine comandă lucrurile? Toate indiciile mele duc spre acest lucru, că se fac convocările prin spate. Sunt prea mulţi de la Viitorul? Poate se supăra cineva, Cosmine, care ţi-e drag ţie. Şi poate face convocările. Este 100% cineva în spate care-ţi spune ce să faci.

Credeam că în România este totul sportiv, dar probabil sunt prin spatele birourilor sau în spatele uşilor închise. Eu m-am mutat la Constanţa şi ora exactă se dă la Bucureşti. Eu sunt în provincie. Şi o echipă din provincie a avut tupeul să iasă campioană. A supărat mult. E o seară grea pentru Cosmin. Aştept mâine, poimâine, să vedem ce zice. Dar să vorbească despre jucători. Trebuie să-i iei pe cei mai buni. Chiar dacă sunt de la Hagi, din provincie, chiar dacă nu vor alţii”, a declarat Gică Hagi.

Adrian Mutu a sărit în apărarea lui Cosmin Contra, la finalul partidei pe care echipa sa, unde este antrenor, FC Voluntari, a pierdut-o pe teren propriu cu Sepsi (1-2).

„Briliantul” i-a transmis un mesaj dur lui Gică Hagi, cel care i-a fost chiar naş de cununie în 2001, când s-a căsătorit cu Alexandra Dinu.

„Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi să spună un asemenea lucru. Cosmin e un super profesionist, acum că el alege anumiţi jucători pentru meciurile astea, e treaba lui Normal să nu fii de acord, poţi să spui, credeai că e x, că e y, dar să îl acuzi pe un antrenor, pe un băiat care a fost exemplar în viaţa lui până acum, să îl acuzi de anumite lucruri mi se pare lipsă de profesionalism din partea lui Hagi. Câteodata vorbeşte cam mult”, a declarat Adrian Mutu.

Pe 31 mai, de la ora 17:00, pe stadionul din Hartberg (Austria), tricolorii vor întâlni reprezentativa Chile, urmând ca pe 5 iunie, de la ora 20:30, să joace împotriva Finlandei, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Reclame