Florin Bratu înaintea partidei Juventus Bucureşti – Dinamo | „Vrem să ne continuăm meciurile bune pe care le-am făcut”

Antrenorul în vârstă de 38 de ani, Florin Bratu, a vorbit astăzi în conferința de presă, premergătoare partidei de mâine seară, dintre Juventus Bucureşti şi Dinamo.

evomag.ro

Tehnicianul echipei Dinamo, a mărturisit că înfrângerea suferită în tur contra lui Juventus Bucureşti, scor 2-1, a reprezentat un şoc pentru formaţia sa, iar acum ştie la ce să se aştepte şi cum să pregătească jocul retur.

„Ne-a marcat destul de mult şi acum, sincer să vă spun, suntem cu toţii puşi în gardă. E o echipă imprevizibilă, o echipă pe care o respectăm şi pe care o vom trata ca atare. Vrem să ne continuăm meciurile bune pe care le-am făcut. Jucătorii vor să demonstreze în continuare. Asta am încercat să fac şi asta voi încerca şi din vară, să creez concurenţă între ei, pentru că doar aşa putem ridica nivelul echipei şi al jocului. Ei (n.r. – jucătorii) au simţit că nu e niciun interes pentru cineva aparte, cine e mai în formă intră în lotul lui Dinamo.

Foarte mulţi spun că Dinamo, totuşi, e în play-out, că nu contează atât de mult jocurile. Eu vin şi spun că puteam să ne facem de râs în play-out. Pe la Săftica, pe acolo, la jucătorii pe care îi avem cu experienţă şi personalitate, să ne batem între noi dacă aveam două-trei înfrângeri la rând”, a spus Bratu, în cadrul conferinţei de presă.

Florin Bratu le transmite la mulţi ani dinamoviştilor în ziua în care clubul din Ștefan cel Mare împlineşte 70 de ani şi face un apel la fani, pe care îi cheamă aproape de echipă în acest final de sezon.

„Urez pe această cale la mulţi ani clubului Dinamo, tuturor dinamoviştilor şi îi aşteptăm lângă noi pe viitor. Ştiu că trecem printr-o perioadă dificilă, îi înţeleg şi pe ei, dar şi noi avem nevoie de ei aproape. Până la urmă jucăm şi pentru suporteri.

Clubul Dinamo e un club frumos, un club pe care eu înainte nu îl admiram atât de tare, jucând la Rapid, sincer vă spun. Dar odată ajuns în curtea lui Dinamo, totul s-a schimbat şi acum pot spune că sunt 200 la sută alături de culorile acestui club”, a declarat Florin Bratu.

Bratu a comentat şi situația în care este Dinamo, de a nu oferi niciun jucător la lotul național şi se declară dezamăgit.

„Normal că sunt dezamăgit pentru jucătorii mei, pentru că sunt la un nivel bun. Acum au încredere, au potenţial, arată o formă sportivă bună şi cred că putem să vedem şi jucători de la Dinamo acolo. Aşteptăm pe viitor să îndrepte ochişorii mai mult şi spre noi!”, a mai spus Bratu.

  • Meciul Juventus Bucureşti – Dinamo se va disputa marţi, de la 21:00, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în etapa a zecea a play-out-ului Ligii 1.

Lasă un răspuns