Avancronică | Juventus Bucureşti – Dinamo București

Meciul Juventus Bucureşti – Dinamo se va disputa în această seară, de la 21:00, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în etapa a zecea a play-out-ului Ligii 1.

evomag.ro

Formaţia Juventus Bucureşti are şanse mici să se salveze de la retrogradare în acest sezon competiţional. Gazdele se află pe ultima poziţie în clasamentul play-out-ului Ligii 1 şi au reuşit să acumuleze doar 16 puncte, fiind la o distanţă de 7 puncte de poziţia a 5-a. Juventus vine după două înfrângeri la handicap şi fără gol marcat, cu ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani şi a pierdut cinci din ultimele şase meciuri jucate.

De partea cealaltă, “câinii” lui Florin Bratu sunt într-o formă bună şi au câştigat şase din ultimle şapte partidele de campionat şi vin după un succes în derby-ul cu FC Botoşani, scor 2-0. Dinamo Bucureşti se află pe primul loc, cu 41 de puncte.

„Mâine avem meci cu Juventus Bucureşti, în tur l-am pierdut şi ne-a marcat destul de mult. Acum suntem cu toţii puşi în gardă pentru că Juventus Bucureşti e o echipă imprevizibilă, chiar dacă nu a acumulat foarte multe puncte. O echipă pe care o respectăm şi o vom trata ca atare. Nu suntem răzbunători, e un joc fotbalul, noi vrem să continuăm rezultatele şi jocurile bune pe care le-am făcut, jucătorii vor să demonstreze în continuare o disponibilitate bună în timpul meciurilor. Din punct de vedere ofensiv cred că am arătat bine, mai sunt lucruri de corectat, dar vrem să continnuăm pasa aceasta bună prin care trecem”, a declarat Florin Bratu la conferința de presă.

Două victorii a reuşit Juventus în acest sezon pe teren propriu, 2-1 cu Sepsi (21 octombrie 2017) şi 1-0 Poli Timişoara (16 martie 2018), în rest au patru rezultate de egalitate şi 11 înfrângeri.
Patru succese şi două înfrângeri este palmaresul dinamoviştilor pe teren advers în meciurile disputate pe prima scenă în anul calendaristic 2018.

Întâiul duel a avut loc pe 15 iulie 2017, acesta fiind chiar meciul de debut al celor de la Juventus în Liga 1 Betano. Rivaldinho a deschis scorul în minutul 32, apoi, în partea secundă, Nascimento şi Nedelcearu şi-au trecut şi ei numele pe tabela arenei „Ilie Oană”. Pe băncile celor două echipe s-au aflat Daniel Opriţa, respectiv Cosmin Contra.

Partida care va avea loc pe stadionul “Anghel Iordănescu” va fi arbitrată de Adrian Cojocaru. Mai mult, Comisia Centrală a Arbitrilor i-a delegat şi pe asistenţii Andrei Constantinescu şi Ionel Dumitru, iar Cătălin Buşi va fi rezervă. Observatorii întâlnirii dintre Juventus şi Dinamo vor fi Iosif Olah şi Adrian Ionescu.

Mediile de vârstă ale celor două loturi:

Juventus – 25 ani şi 6 luni;
Dinamo – 25 ani şi 9 luni.

Reclame