Penedo, inclus de Panama pe lista fotbaliştilor convocaţi la Campionatul Mondial

Titularul din poarta lui Dinamo, Jaime Penedo a fost nominalizat de selecţionerul Hernan Dario Gomez în lotul extins de 35 de jucători pentru Cupa Mondială din Rusia.

evomag.ro

Penedo, în vârstă de 36 de ani, 129 de selecţii, este singurul fotbalist din campionatul României care va evolua la turneul final al CM.

Selecţionerul a mizat şi pe alţi jucători experimentaţi, alături de Penedo, fiind fundaşul Felipe Baloy (Municipal, Guatemala), mijlocaşul Gabriel Gomez (Atletico Bucaramanga, Columbia) şi atacanţii Blas Pérez (Municipal, Guatemala) şi Luis Tejada (Sport Boys, Peru).

Florin Bratu, antrenorul „câinilor roşii” a comentat situația portarului Jaime Penedo, calificat cu Panama la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia.

„Penedo va rămâne aici până la finalul campionatului. Se antrenează foarte bine cu Daniel Tudor, vrea să facă pregătirea aici şi să se ducă direct în Rusia”, a spus Bratu într-o conferință de presă susținută luni.

  • Panama face parte din Grupa G a turneului final, alături de Belgia, Anglia şi Tunisia. Panamezii vor debuta, la 18 iunie, la Soci, împotriva Belgiei.
Reclame