Primii jucători doriţi de Bratu la Dinamo în vară | „Eu vreau un Dinamo cu foame de rezultate”

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu îşi face deja planurile pentru sezonul viitor şi a dezvăluit care sunt jucătorii pe care se va baza din vară.

evomag.ro

Primii trei fotbalişti care vor veni la Dinamo în această vară, anunţaţi de către Florin Bratu, sunt: Denis Ciobotariu, Mihai Neicuţescu şi Andrei Tîrcoveanu.

„E clar că aceia care au contracte ferme vor fi de bază. May, Nistor, Hanca, Popa, de ce nu și Palic? Vrem să facem 3-4 transferuri pe lângă tinerii cu potenţial. Se vor lega bine lucrurile, vreau un mix energizant între tineri şi cei cu experienţă. Eu vreau un Dinamo cu foame de rezultate.

Sezonul viitor, nu se vor face mari schimbări la Dinamo. Eu ţin minte că au fost şi 10 transferuri la Dinamo. Nu-mi doresc mulţi, ci strictul necesar, pe diferite poziţii cheie în teren. De la Chindia vor reveni Denis Ciobotariu şi Mihai Neicuţescu, iar de la Mediaş vine Andrei Tîrcoveanu. Eu am lucrat cu ei, la juniorii A, la Dinamo II. Alături de cei care deja au prins aripi la prima echipă, Moldoveanu, Ricardo Grigore, Ion şi Liviu Gheorghe.

De vreo 4-5 ani se vorbeşte de New Dinamo. Eu sunt cel mai aproape de a reuşi ceva cu acest proiect. Nu mulţi se băgau aici, la o echipă căzută psihic după ratarea play-offului, dar am reuşit să mişc lucrurile. Am ieşit campioni împreună anul trecut la juniorii A, în 2019 vrem multe şi la prima echipă. Vreau un Dinamo ofensiv, eficient, cu joc plăcut”, a declarat Bratu pentru Gazetă.

Florin Bratu a comentat şi situația portarului panamez, în vârstă de 36 de ani, Jaime Penedo.

„Până acum, sunt şanse mari ca Penedo să continue. A spus că se simte bine. E de doi ani aici, îmi place ce caracter are, e asimilat bine de către grup”, a adăugat tehnicianul din Ștefan cel Mare.

  • Dinamo se deplasează în această seară la Voluntari, pentru meciul cu Juventus București din etapa a zecea a play-out-ului Ligii I. Partida se joacă pe Stadionul „Anghel Iordănescu”, de la ora 21:00.
Reclame