Florin Bratu este mulţumit de victoria din partida Juventus – Dinamo 0-2 | „Mie îmi place jocul acum”

Echipa din Ștefan cel Mare a mai făcut un pas spre câştigarea play-out-ului. „Câinii roşii” au înregistrat a opta victorie în primele 10 etape şi au un avantaj de 12 puncte în faţa Botoşaniului, care are un meci în minus.

evomag.ro

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, şi-a lăudat jucătorii pentru victoria obţinută cu Juventus Bucureşti, scor 2-0, apoi şi-a îndreptat atenţia către sezonul viitor.

„Mă bucur că jucătorii sunt capacitaţi şi înţeleg mesajul meu foarte bine. Încearcă să ofere maximum. S-a creat o competiţie loială în grup, au avut şanse toţi jucătorii să demonstreze şi mă bucur că deja s-a creat un nucleu important de jucători şi deja încep să pregătesc sezonul viitor. Vreau să îmbin tinereţea cu experienţa acestor jucători. Pe viitor, vom vedea jucători importanţi, jucători pe care îi vreau cu foame de a se afirma şi de a juca pentru Dinamo. O să facem o treabă foarte bună. Vor rămâne jucătorii străini care, într-adevăr, vor face diferenţa în jocul lui Dinamo. În mare, vreau să mă bazez pe jucătorii români.

Vreau patru-cinci transferuri bune, coroborate cu jucătorii tineri pe care îi avem împrumutaţi. Cred eu că putem forma o echipă competitivă”, a declarat Florin Bratu la finalul meciului.

Adam Nemec nu a făcut parte din lotul lui Florin Bratu şi a fost surprins într-un mall, chiar în ziua meciului. „Dacă Nemec nu era în lot, ce să facă? Era timpul lui liber, e liber să facă ce-şi doreşte, cât timp nu e în lot”, a spus Bratu.

Cât despre reacţia avută de galerie la momentul de reculegere: „Mi-e greu să vorbesc în numele suporterilor. Fiecare om e construit într-un fel. Nu ştiu ce au simţi fanii noştri, dar trebuia să fie un moment special, pentru un om special, care ne-a bucurat copilăria”.

  • Formaţia Dinamo a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Juventus Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a X-a a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Popescu ’64 şi Nistor ’72.
Reclame