Dan Nistor, cu gândul la sezonul viitor: „Începând din vară, va fi alt Dinamo”

Dinamo şi-a consolidat poziţia de lider al Ligii 1 Betano, după ultima victorie în faţa lui Juventus Bucureşti, scor 2-0.

bestkids.ro

Dinamoviștii nu mai vor să repete experiența din acest sezon, când au ratat play-off-ul și, în loc să se lupte la titlu, au ajuns în play-out. Generația tânără care vine din urmă e cheia succesului, spun oamenii lui Bratu.

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, a comentat rezultatul acestei partide, dar şi-a cerut şi scuze pentru reacţia avută de fanii lui Dinamo, la momentul de reculegere ţinut în memoria lui Cristian Ţopescu.

„Asta este, trebuie să ne ducem crucea până la final și sperăm ca anul viitor să nu mai facem aceleași greșeli ca acum. Cred că acele două meciuri pierdute au fost accidente, iar obiectivul e să câștigăm toate meciurile până la final. Începând din vară, va fi alt Dinamo, vor veni alți jucători și vom fi o echipă competitivă.

Am vrut să fac o bicicletă, în general îmi iese, dar se mai întâmplă și la case mai mari, cu siguranță o să apar la Digi Show, dar nu e nicio problemă. Mă bucur că am câștigat.

Cred că va fi un mix destul de interesant, ținând cont că aproape la fiecare meci un jucior debutează. Azi a fost cazul lui Longher, e un copil de viitor. Sperăm ca pe viitor să dea roade și pe viitor.

Îmi pare nespus de rău pentru acel moment neplăcut de la începutul meciului. Mă refer la acel moment de reculegere. Îmi cer mii de scuze pentru ce au făcut suporterii noştri. Aşa au reacţionat ei la momentul acela. Îmi pare nespus de rău şi sper să nu se mai întâmple acest lucru”, a spus mijlocaşul dinamovist.

Reclame