Reacţia oficială a Clubului Dinamo în cazul „agresiune asupra cameramanului Digi Sport”

Dinamo Bucureşti a învins, marţi seară, cu scorul de 2-0, ultima clasată, Juventus Bucureşti, într-un meci disputat pe arena din Voluntari, în etapa a zecea din play-out.

evomag.ro

Mihai Popescu (64) şi Dan Nistor (72) au înscris golurile echipei pregătite de Florin Bratu, care s-a revanşat astfel pentru eşecul suferit în tur, scor 1-2 în „Ştefan cel Mare”.

În repriza a doua a partidei de la Voluntari, unul dintre liderii marcanți ai galeriei dinamoviste, a fost acuzat că a bruscat un cameraman Digi Sport, Florin Dulică, aflat chiar în dreptul peluzei, motiv pentru care acesta din urmă a fost nevoit să abandoneze zona.

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a expus punctul de vedere al clubului şi susţine că totul nu a fost decât o glumă a celor din galerie.

”Am făcut verificări, împreună cu Jandarmeria și cu observatorul și nici pe departe nu s-a întâmplat ceea ce s-a scris, și anume că ar fi fost lovit operatorul. A fost o glumă, la un moment dat l-a bătut cineva pe umăr și i-a transmis: ’Uite, noi cântăm, filmează-ne și pe noi! Asta a fost tot și putem dovedi și cu imagini. Chiar nu știu de ce a plecat de acolo cameramanul”, a spus Bogdan Bălănescu, la ”Digi Sport Special”.

La rândul său, cameramanul a intrat în direct după meci pentru a explica incidentele.

”Sunt foarte bine, nu am fost agresat foarte puternic. Nu vreau să se înțeleagă faptul că acum ajung la spital. Nu, exclus! La un moment dat, cam la 10 minute după pauză, cei de acolo au început să fie agresivi. Asta după ce în prima repriză nu a fost absolut nicio problemă. Era o persoană în spatele meu. Am simțit o palmă pe ceafă, moment în care am simțit că sunt expus. Apoi, mi-au tras de manșa camerei, deci nu mai puteam lucra.

Așadar, am simțit o palmă după ceafă, dar am simit și o împunsătură, dar nu la nivelul unei agresiuni majore. Nu mi-au reproșat mie nimic și nici cu postul nu aveau ceva de împărțit. Problema este că după aceea, de la o persoană, două, au apărut alte patru-cinci care se încurajau și mi-am dat seama că sunt expus și că ceilalți pot avea altă atitudine. Fiind aproape de gard mi-a fost frică să nu mă înțepe cu ceva, mi-a fost frică să nu iau vreo boală, ceva. Așa că am preferat să plec de la cameră. Apoi, s-au potolit și ei. Dacă mâna lui a ajuns până la manșă, puteam fi lovit mai tare în orice moment. Așa că nu avea rost, am plecat de acolo”, a spus Florin Dulică, cameramanul Digi Sport.

Reclame