Mihai Popescu, după victoria de la Voluntari: „Suporterii noștri sunt unici în România!”

Dinamo s-a deplasat marți, la Voluntari, pentru meciul cu Juventus București din etapa a zecea a play-out-ului Ligii I.

bestkids.ro

Partida s-a jucat pe Stadionul „Anghel Iordănescu”, iar elevii lui Florin Bratu, obţinut victoria cu 2-0, în fața unei grupări care nu a mai câștigat de trei etape, de la meciul cu FC Voluntari, scor 1-0. Mihai Popescu (64) şi Dan Nistor (72) au înscris golurile echipei pregătite de Florin Bratu.

Autorul primului gol, Mihai Popescu, a comentat rezultatul partidei şi a pus accent pe importanța construirii unei echipe competitive pentru sezonul viitor.

„Mă bucur că am marcat din nou și că am câștigat. Avem un obiectiv comun, să nu mai pierdem niciun meci până la final. Ne pregătim pentru anul viitor și sper să facem o echipă competitivă pentru a nu mai ajunge în această situație.

Suporterii noștri sunt unici în România și în lume. Le mulțumim și sperăm că ne vor fi alături și din sezonul viitor. Golul i-l dedic viitoarei mele soții, dar și familiei mele, care m-a susținut necondiționat”, a spus Mihai Popescu la finalul meciului.

  • După ce Dinamo s-a impus la Voluntari, în meciul cu Juventus, „câinii” și-au consolidat poziția de lider în play-out, în timp ce gazdele se îndreaptă cu pași repezi și siguri spre Liga 2.
Reclame