Dinu Gheorghe critică decizia lui Negoiță: „Nu se poate asta la un club ca Dinamo”

Dinamo Under19 s-a calificat miercuri în finala Cupei României U19, după ce a trecut de rivala Viitorul în semifinale. După 3-3 la general în cele două manșe, dinamoviştii au avansat în finală în urma executării loviturilor de departajare.

Dinu Gheorghe, fostul președinte al ”câinilor roşii”, este de părere că un club de talia lui Dinamo, trebuie să aibă o echipă a 2-a, şi a criticat decizia luată în vara trecută de Ionuț Negoiţă, aceea de a desființa echipa de tineret.

„Un club ca Dinamo nu are voie să nu aibă echipa a doua, prin care juniorii să facă tranziția către prima echipă. Probabil că din cauza problemelor financiare s-a renunțat la echipa doua. Dar nu este în regulă. Dinamo trebuie să aibă o formație secundă care să joace măcar în Liga a 3-a.

watchshop.ro

Uitați-vă la Steaua. Gigi Becali și-a dat seama abia acum că are nevoie de o academie de juniori și o echipă secundă. A făcut o investiție importantă și va fi una dintre cele mai importante academii”, a declarat Dinu Gheorghe.

În Finala Cupei României U19 care se va disputa pe Arena Națională, 27 mai (ora 17:00), în deschiderea partidei AFC Hermannstadt vs CSU Craiova, Dinamo U19 îi va înfrunta pe cei de la FCSB U19

Reclame