Dinamo U19 s-a calificat în Finala Cupei României, iar adversara este Steaua! | Declarații în exclusivitate pentru „Doar Dinamo”

Dinamo U19, a jucat în această după-amiază returul cu Viitorul U19 și a bifat calificarea în Finala Cupei României.

watchshop.ro

Meciul a început destul de echilibrat, însă dinamoviștii au fost mai puțin concentrați decât în meciul din tur contra constănțenilor, unde au căștigat cu scorul de 2-1, de data aceasta, Viitorul a fost echipa care a marcat de două ori în poarta apărată de Dinamovistul Ștefan Fara, iar Dinamo marcând un sigur gol prin execuția lui Gabriel Răducan.

Egalitatea a făcut să se ajungă la loviturile de departajare, iar sub privirile din tribună ale antrenorului seniorilor Florin Bratu, a directorului general Ionel Dănciulescu, a jucătorului Gabriel Torje și mulți alți iubitori ai fotbalului. Ștefan Fara a apărat fabulos două penalty-uri și a dus-o pe Dinamo în finală cu scorul general de 4-3.

La penalty-uri au marcat: Ion Gheorghe, Valentin Rogojan, Liviu Gheorghe și Ricardo Grigore.

Mai jos aveți declarațiile în EXCLUSIVITATE pentru „Doar Dinamo”, a celor mai lăudați jucători Dinamoviști:

Liviu Gheorghe: „A fost o partidă complicată, dar până la urmă am reușit să ne calificăm în finală! De mâine o să ne pregătim pentru meciul de la club, iar după vom pregăti Finala Cupei. Suntem fericiți și sperăm să câștigăm, dar și campionatul.”

Gabriel Răducan: A fost un meci greu, în care ne-am creat foarte multe ocazii, însă, nu le-am fructificat, iar cei de la Viitorul nu prea au ajuns de multe ori la noi in careu, însă, au reușit să marcheze două goluri. Până la urmă am arătat că suntem ca o familie și am reușit să ajungem în finală.”

Alin Demici: „A fost un meci foarte intens unde ambele echipe am dat tot ce am avut mai bun. Din păcate nu am reușit să evoluăm la fel de bine precum am făcut-o la Constanța, dar pun asta pe seama oboselii acumulate, pentru că este dificil să joci din 3 în 3 zile acasă și în deplasare. Calificarea în finală nu este întâmplătoare! Per total am fost echipa mai bună și mai motivată. Vom continua să ne pregătim la fel de bine ca și până acum și sperăm și suntem foarte încrezători că vom reuși să câștigăm atât cupa cât și campionatul!”

Ștefan Fara: „A fost un meci greu, am avut multe ocazii de a marca, însă nu am reușit să le fructificăm. În final, meciul s-a decis la penalty-uri unde am iesit învingători și mă bucur foarte mult că am putut să-mi ajut echipa cu intervențiile mele. Pentru finală suntem foarte motivați și mergem acolo doar cu gândul la victorie!”

În Finala Cupei României U19 care se va disputa pe Arena Națională, 27 mai (ora 17:00), în deschiderea partidei AFC Hermannstadt vs CSU Craiova, Dinamo U19 îi va înfrunta pe cei de la Steaua U19.

Reclame