Handbal | Victorie dulce în faţa marii rivale. Gest huliganic făcut de un jucător al Stelei

Dinamo a făcut un prim pas important spre al treilea titlu consecutiv după ce a câștigat primul meci al finalei în fața rivalei Steaua, 23-23 în timpul regulamentar și 4-2 după loviturile de la 7 metri.

Conform regulamentului, dacă la finalul timpului oficial de joc scorul este egal se trece direct la aruncări de la 7 metri pentru departajarea câştigătoarei.

După 21 de ani, Steaua și Dinamo se bat din nou cu titlul pe masă. Meciul cu numarul unu al finalei Ligii Naționale, s-a disputat la Chiajna, pe terenul Stelei. Partida a fost extrem de echilibrată, cea mai mare diferență în dreptul uneia dintre echipe fiind de două goluri!

Cu două minute înainte de final, Stavrositu i-a desprins pe ”militari” la două goluri, 23-21, moment în care s-a întors spre banca dinamovistă și a scuipat în dreptul rivalilor. „Câinii” și-au luat revanșa pe teren, reușind să egaleze și să împingă meciul la loviturile de departajare, după ce steliștii nu au putut fructifica ultimul atac. Dinamoviștii și-au menținut luciditatea și s-au impus cu 4-2 la 7 metri.

Meciul doi al finalei va avea loc în 23 mai, pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti, iar al treilea, dacă va fi cazul, în 30 mai, din nou pe terenul steliştilor.

  • Deţinătoarea titlului naţional este formaţia Dinamo Bucureşti, care joacă a treia finală consecutivă.
Reclame