VIDEO | A început fotbalul la juniorii lui Dinamo, Ciprian Marica a răspuns la întrebarea: „Regreţi că ai semnat cu FCSB?”

A copilărit de la vârsta de 8 ani şi s-a format pe arena din Ştefan cel Mare, dar la un moment dat a ales marea rivală FCSB. Vorbim despre Ciprian Marica (32 de ani), care i-a trădat pe fanii dinamovişti atunci când a ales echipa lui Gigi Becali.

evomag.ro

La doi ani de la momentul în care a făcut cea mai surprinzătoare alegere a carierei sale, fostul atacant a vorbit, în direct la ProSport Live, despre experienţa ratată de la FCSB, echipă la care s-a dus pentru a avea o şansă la EURO 2016 şi a câştiga campionatul.

Acum, după ce timpul a trecut, Marica spune că nu regretă alegerea pe care a făcut-o în iarna lui 2016.

Ciprian Marica: „Nu regret deloc! Când am ales să vin la FCSB, era cea mai bună soluţie pentru mine. Pentru a prinde un campionat european, pentru a mai da o şansă carierei mele, pentru a încerca să câştig campionatul. Nu am de ce să regret. Mereu am avut propria părere, acum am o relaţie de respect cu Gigi Becali. Când respecţi, de ce nu ar merge lucrurile bine?”

Aventura lui Ciprian Marica la FCSB a însemnat nouă meciuri, în care vârful a oferit trei pase decisive, şi s-a terminat cu ratarea titlului de campion în Liga 1, câştigat în cele din urmă de Astra lui Marius Şumudică. Totul culminând cu neconvocarea în lotul național pentru EURO 2016.

După accidentarea suferită la genunchi în meciul cu Dinamo, de pe Ștefan Cel Mare, nu a mai durat mult şi Ciprian Marica şi-a încheiat conturile cu clubul finanţat de Gigi Becali şi s-a retras din fotbal.

  • Ciprian Marica are 32 de meciuri la Dinamo, pentru care a punctat de 7 ori.
  • La FCSB a adunat 9 partide, fără să reușească vreun gol.
Reclame