Claudiu Bumba ar putea reveni din noul sezon în Ștefan cel Mare

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I.

evomag.ro

Ilfovenii au evoluat în această partidă fără Claudiu Bumba, mijlocaşul care a impresionat în acest sezon în tricoul Chiajnei. Claudiu Bumba, unul dintre golgeterii formaţiei lui Ionuţ Badea, i-a cerut antrenorului său să îl lase să meargă la nunta surorii sale, dar a fost lovit de refuzul lui Badea. Astfel, Bumba a ales să plece de bună voie din cantonament:

“Bumba a venit să îmi ceară voie să meargă la un eveniment. Nu i-am dat voie. A fost neoportună această ieşire în decor. Asta depăşeşte limita antrenorului. E un regulament. A cerut să plece. I-am zis că emoţional sunt alături de el, dar aici e fotbal profesionist, nu grădiniţă. Nu se poate accepta, mai ales că suntem într-o situaţie dificil. Acum decide clubul ce se va întâmpla cu el”, a comentat Ionuţ Badea, gestul mijlocaşului ofensiv.

Claudiu Bumba mai are contract până la sfârşitul acestui sezon cu Chiajna. El a ajuns la începutul stagiunii, tocmai de la Dinamo, Claudiu Bumba mai are contract până la sfârşitul acestui sezon cu Chiajna. El ajungând la formaţia ilfoveană în septembrie 2017, tocmai de la Dinamo, întrucât nu a mai fost dorit de antrenorul la acea vreme, Cosmin Contra. Din cele 7 goluri înscrise în tricoul Concordiei în Liga 1, Bumba a marcat de 3 ori tocmai împotriva echipei din Ștefan cel Mare.

Însă, cum la Dinamo banca tehnică a suferit modificări importante, Bumba pare a fi dispus să se întoarcă în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, fiind pe placul antrenorului Florin Bratu. Rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord, tehnicianul „câinilor” trebuie să-și dea acordul pentru a demara discuțiile finale.

În momentul în care a părăsit Dinamo, toamna trecută, Bumba era dezamăgit de faptul că ajunsese să facă această mutare: „Mie îmi pare rău că nu m-am impus la Dinamo, dar n-a depins doar de mine. Vreau să le mulţumesc suporterilor echipei, care indiferent de vreme, indiferent de distanţă au fost lângă noi şi ne-au purtat în atâtea rânduri spre victorie”.

  • 7 goluri și 2 pase decisive a avut Claudiu pentru ilfoveni în 18 meciuri.
Reclame