Conferința de presă | Florin Bratu: „Dinamo are un apetit ofensiv, asta e filosofia mea!”

„Câinii roşii” s-au impus sâmbătă seara într-o manieră entuziasmantă în deplasarea de la Chiajna, 4-0.

evomag.ro

Dinamo a obţinut a noua victorie în cele 11 etape disputate în acest sezon, în play-out. Florin Bratu a vorbit la conferința de presă de la finalul meciului cu Concordia, despre situaţia de la echipă, una care merge perfect sub comanda lui.

Florin Bratu: „Mă bucur că ies la rampă jucători care erau într-o formă mai puțin bună, precum Palic, care de câteva săptămâni pare să-și revină și mă bucur pentru el. Ușor-ușor, sper ca prin aceste rezultate să creștem, pentru a pregăti cât mai bine sezonul viitor.

Mă bucură faptul că înscriem mult, că avem un apetit ofensiv ridicat și că jucătorii înțeleg ce vreau de la ei în aceste ultime etape. Îmi place că Dinamo are un apetit ofensiv, asta e filosofia mea. Ceea ce vedeți acum este ceea ce vreau să implementez la Dinamo și din sezonul viitor: o echipă pragmatică, agresivă, care ajunge des la finalizare. Mă bucur că jucătorii înțeleg aceste lucruri.

Am fost adus aici pentru a mă baza pe jucătorii care au contracte și pe jucătorii tineri. Îi cunosc bine pe cei tineri, 5-6 jucători au potențial și e normal să mă bazez pe ei. Cu tot respecul pentru Gabi Torje, e un jucător care a făcut treabă bună la Dinamo, dar își termină contracul și e normal să folosesc jucătorii care vor rămâne și din vară.

Când câștigi meciuri, când jocul funcționează, normal că toată lumea prinde încredere în tine și conducerea e de acord când vorbim despre transferuri și despre jucătorii pe care îi propun”.

După primele 11 etape disputate în play-out, Dinamo e pe primul loc, cu 47 de puncte. „Câinii roşii” au un avantaj de nu mai puţin de 15 puncte faţă de locul doi, ocupat de Sepsi.

Reclame