“Câinii” sunt superiori echipelor din play-out | „Sunt mari diferențe între noi și restul echipelor”

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I.

„Câinii roșii” au obținut cea mai clară victorie din play-out pe terenul Concordiei Chiajna și a ajuns la 4 succese la rând pe acest final de sezon. Decarul lui Dinamo, Dan Nistor a ieșit în minutul 69, iar la finalul meciului a apărut cu coapsa dreaptă înfășurată într-un bandaj cu gheață.

„Am demonstrat încă o dată că locul nostru nu e aici. Vrem să câștigăm tot până la final și să arătăm că locul nostru e în play-off. Acum nu mai putem să dăm timpul înapoi, trebuie să privim în prezent și în viitor. Sperăm ca pe viitor să nu mai repetăm aceleași greșeli.

watchshop.ro

Am simțit anumite înțepături la coapsă dar nu a fost nimic grav. Am jucat, până la urmă. S-a scris prin ziare că eu nu o să joc pentru că trebuie să dăm meciul celor de la Chiajna, dar ați văzut și voi că noi nu facem așa ceva. Mai avem 3 meciuri și o să le câștigăm pe toate trei. Acum mergem la botez!”, a spus Dan Nistor, la finalul meciului.

Robert Moldoveanu (19 ani), spune că echipa este superioară celorlalte echipe din play-out.

„Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte. Am luptat mult pentru acest meci. Trebuie să jucăm pentru suporteri, pentru noi și să fim profesioniști până la capăt. Muncim mult și asta se vede. Da, sunt mari diferențe între noi și restul echipelor din play-out. Se vede că este o greșeală că suntem în play-out”, a declarat Moldoveanu.

Reclame