Florin Bratu, încântat de evoluţia elevilor săi din meciul de la Chiajna: „Echipa mea a reacționat bine, mă bucur că au fost motivați”

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I.

epiesa.ro

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a vorbit despre victoria din această seară și se declară încântat de evoluţia elevilor săi din meciul de la Chiajna.

„Trebuia să fie un meci dificil pentru că jucam împotriva unei echipe care avea nevoie de puncte și nu pierduse în ultimele 3 meciuri. Echipa mea a reacționat bine, mă bucur că au fost motivați și încercăm ca la fiecare meci să dăm tot.

Doar cu niște jocuri bune echipa poate crește și jucătorii tineri pe care îi avem se pot forma foarte frumos. Mă bucur că reușim mereu să surprindem adversarul. Am metodele mele. Am lucrat cu foarte mulți antrenori și în străinătate, am văzut multe lucruri acolo, învăț foarte mult, mă dezvolt foarte mult și una din părțile pe care vreau să le îmbunătățesc mereu este această parte motivațională, care e foarte importantă în sport, în fotbal. Reușesc să-i țin pe băieți ancorați și să încercăm să formăm o echipă competitivă, cu jucători care își doresc să se afirme”, a comentat Bratu, imediat după meci.

Aflat în revenire de formă în ultimele meciuri, Sergiu Hanca (26 de ani), a fost învoit pentru meciul cu Concordia, de antrenorul Florin Bratu pentru a participa la botezul băiatului său, Zian.

„Normal că l-am învoit pe Sergiu. Era greu ca acest botez să fie lipsit de tată, așa că am luat decizia să-l las. Îi urez sănătate celui mic și sper ca Sergiu să se distreze în această seară. Botezul era încă dinainte ca eu să fiu aici, era dificil să pot întoarce lucrurile, dar exista și posibilitatea să-l vedeți acum la interviuri”, a mai spus antrenorul dinamoviştilor.

După primele 11 etape disputate în play-out, Dinamo e pe primul loc, cu 47 de puncte. „Câinii roşii” au un avantaj de nu mai puţin de 15 puncte faţă de locul doi, ocupat de Sepsi.

Reclame