AUDIO | Reacţia lui Ionuţ Badea după înfrângerea clară suferită contra lui Dinamo: „Pe Dinamo poți să o bați dacă prinde o zi proastă!”

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I.

evomag.ro

„Câinii roșii” au obținut cea mai clară victorie din play-out pe terenul Concordiei Chiajna și a ajuns la 4 succese la rând pe acest final de sezon. Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Ionuţ Badea, a vorbit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de weekend” şi a pus înfrângerea drastică suferită, sâmbătă, contra lui Dinamo pe seama oboselii pe care formaţia sa a acumulat-o în ultima vreme. Totodată, tehnicianul a vorbit și despre viitorul echipei ilfovene.

Ionuţ Badea: „Uzura mentală și cea fizică a fost destul de pregnantă pentru că nu am mai putut pregăti o partidă de nivelul celei cu Dinamo. Golurile au venit foarte repede și am fost oarecum în imposibilitatea de a muta ceva. Pentru noi acum încep meciurile de șase puncte. Nu e simplu, nu e ușor digerabil ce s-a întâmplat, dar Dinamo rămâne o echipă cu jucători peste media campionatului, care oricând te pot surprinde. Din păcate n-am reușit să menținem ritmul mental zic eu mai de grabă decât cel fizic și asta ne-a costat. Lucrurile au fost bine până acum până la meciul cu Dinamo. Pe Dinamo poți să o bați dacă prinde o zi proastă și nu a fost cazul acum.

Întotdeauna am fost antrenorul care a încercat să promoveze tinerii. Am în plan și acest aspect la echipa ilfoveană. Gândul meu este pentru a împrospăta mereu lotul, mixtura de generații este foarte bună în orice moment, atâta timp cât lucrurile se generează bine în cadrul echipei. În momentul de față, la Concordia, nu putem vorbi despre așa ceva pentru că există presiunea acestor rezultate a ultimelor două săptămâni rămase din play-out.

Însă, după final, în funcție de ce poziție vom ocupa, ulterior vor fi clar gânduri trasate împreună cu președintele, legate de direcția pe care centrul de copii și juniori ar trebui să o aibă. Toate lucrurile astea sunt oarecum și în planul meu de viitorul pentru Concordia Chiajna. Sincer, abia aștept să văd pe ce anume ne putem baza în viitor și toată energia mea este canalizată pentru acest club în momentul de față.

Obiectivul principal este rămânerea în Liga I și contractul meu este semnat pentru doi ani. Doar în cazul unei neîndepliniri a obiectivului conducerea poate rezilia unilateral acest contract”.

Reclame