Florin Bratu, înaintea partidei dintre Dinamo și Voluntari: „Dinamo nu mai e aceeaşi echipă pe care o ştia el”

Dinamo și FC Voluntari se vor întâlni miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Dinamo, într-un meci din etapa a 12-a din play-out.

Antrenorul „roşu-albilor”, Florin Bratu (38 de ani), spune că nu a fost deranjat de afirmaţia lui Adrian Mutu, înainte de Dinamo – FC Voluntari, după ce antrenorul ilfovenilor a spus că el a fost cel care i-a construit lotul cu care „câinii” domină play-out-ul Ligii 1. Totuşi, Bratu a ţinut să-i atragă atenţia proaspătului tehnicianului de la FC Voluntari că lucrurile s-au schimbat radical în lunile trecute de când acesta a renunţat la funcţia de manager general al formației din Ștefan cel Mare.

„Probabil că Adi, fiind preocupat cu ceea ce se întâmplă la Voluntari, având această presiune a rezultatelor, a punctelor, probabil că nu şi-a dat seama şi n-a avut timp să vadă că la Dinamo nu mai e aceeaşi echipă pe care o ştia el.

watchshop.ro

Cu toţii greşim, şi eu mai greşesc câteodată sub influenţa emoţională în diferite situaţii, chiar nu sunt supărat deloc pe declaraţia dată de el. Însă trebuie să ne gândim că eu am găsit aici nişte jucători ca Mihai Popescu, Corbu, Olteanu, Nistor, Daniel Popa, jucători care în trecut nu erau la Dinamo şi care, iată, sub baghetuţa mea au reuşit să crească şi au reuşit să practice un fotbal plăcut, un fotbal ofensiv, să aibă încredere.

Eu ştiu că erau jucători ca şi… Cei despre care vorbeşte Adrian Mutu, Albin, Bokila, Nascimento, Rivaldinho, dar atunci erau jucătorii aceştia pe care i-a adus sau au venit sub mandatul lui de director general, dar acum sunt total schimbate datele problemei”, a declarat Florin Bratu într-o conferinţă de presă.

  • Dinamo conduce detaşat play-out-ul Ligii 1, cu 47 de puncte, în timp ce FC Voluntari e pe locul 12, de baraj, cu 25 de puncte.
Reclame