Marea temere a lui Mutu înaintea meciului cu Dinamo | „Îţi poate da patru goluri în 30 de minute”

Adrian Mutu vine în premieră ca adversar în Ștefan cel Mare, din postura de antrenor la FC Voluntari.

bestkids.ro

Dinamo și FC Voluntari se vor întâlni miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Dinamo, într-un meci din etapa a 12-a din play-out.

Voluntariul este pe loc de baraj cu trei etape înainte de încheierea stagiunii, cu două puncte deasupra locurilor retrogradabile direct. Cu toate acestea, Adrian Mutu nu se plânge din presiunea din finalul de sezon, dar îşi avertizează jucătorii că Dinamo poate face scor cu FC Voluntari dacă ilfovenii nu vor juca la cel mai bun nivel al lor miercuri seară.

„O cunosc foarte bine pe Dinamo. Încerc să anihilez jocul lui Dinamo, cea mai valoroasă echipă din play-out. Bratu are o dorinţă mai mare de a ataca decât Miriuţă, joacă dezinvolt, caută golul. Dacă nu te prezinţi bine şi nu eşti concentrat îţi dă patru goluri în 30 de minute, cum a fost şi în meciul cu Chiajna. Sperăm să iasă bine pentru noi. Dinamo nu doar că are un atac foarte puternic, ci o echipă echilibrată, care joacă fotbal, cu calitate mare, care marchează mult, iar pentru noi este important să nu primim gol.

Nu e o meserie grea, nu car saci de ciment în spate, asta vreau sa fac. Sunt momente din astea pe care e bine că le întâlnesc, pentru că mă călesc. E o profesie care îmi place şi vreau să o fac. Nu ştiu ce voi face din vară încă, depinde dacă e Liga 2 sau Liga 1. Dacă aş avea buget nelimitat aş lua mulţi jucători, aş face echipă puternică”, a declarat „principalul” lui FC Voluntari, în cadrul unei conferinţe de presă.

  • După primele 11 etape disputate în play-out, Dinamo e pe primul loc, cu 47 de puncte. „Câinii roşii” au un avantaj de nu mai puţin de 15 puncte faţă de locul doi, ocupat de Sepsi.
Reclame